Pedagogisch beleid en GGD

Pedagogisch beleid

Wij doen wat we doen aan de hand van onze visie. In het pedagogisch beleidsplan is onze visie te vinden. Op de groep kunt u merken of ons beleidsplan uitgevoerd zoals wij hebben beschreven. Het pedagogisch beleidsplan wordt continue gescreend en eventueel aangepast. Doordat we ons ontwikkelen en soms anders over bepaalde zaken gaan denken, moeten we ons beleid steeds aanpassen. En dat is goed, omdat je zo blijft nadenken wat je aan het doen bent en of we de kinderen nog steeds kunnen bieden wat wij ze willen bieden.

Ons pedagogisch beleidsplan is hier te downloaden.

Klachten

Soms heb je als ouder een ervaring met ons die minder leuk is. Dat kan gebeuren. U bent altijd welkom om uw klacht bij ons neer te leggen. Wij gaan dan samen met u als ouder in gesprek om de klacht op te lossen. Dit kan ook in samenspraak met het bestuur zijn. Mochten we er samen niet uitkomen, dan kunt u naar een van de leden van de oudercommissie stappen. Zij helpen dan bij het tot stand komen van een oplossing, in samenspraak met ons. Mocht ook dat niet helpen, dan is er nog altijd de geschillencommissie. Wij zijn daar lid van en zij zijn in staat om ons te helpen tot het oplossen van de klacht. Uiteraard hebben wij als doel het niet zo ver te laten komen, maar er samen uit te komen.

GGD-rapporten

Wij staan voortdurend onder controle van de GGD. Zij toetsen ons op ons eigen beleid. Regelmatig voeren wij gesprekken en soms komen ze op de groep kijken. Zij maken van zo’n bezoek een rapport waarin staat of wij doen wat wij zeggen dat we doen. Door deze toetsing blijven wij een bedrijf in ontwikkeling en scherp op ons beleid. De meest recente rapporten van de GGD vindt u onder onze registratie bij het LRKP. Bij onderstaande link komt u op de site van de registratie en dus bij de rapporten van de GGD.

Klik hier voor de link naar onze registratie. Ons LRKP nummer wat u nodig heeft voor de kinderopvangtoeslag is: 384142084.