Organisatie

Peuterschool ’t Startblok bestaat niet alleen uit het team van leerkrachten. Wij worden ondersteund door zowel het stichtingsbestuur van Stichting Startblok Huizen als een oudercommissie. Zij helpen ons bij het vaststellen van ons beleid, hebben een adviserende rol en denken met ons mee over plannen voor de toekomst.

Team

Wij zijn Ellis Wessels-Kessens en Eva Stuivenberg-Dikkeboom, twee enthousiaste, gepassioneerde leerkrachten die, na hun jarenlange ervaring in het onderwijs, de stap hebben genomen om een eigen peuterspeelzaal te beginnen.  In maart 2016 zijn we gestart.

Meer Team >>

Bestuur

Met onze eigen stichting is er ook een stichtingsbestuur in het leven geroepen. Het bestuur bestaat momenteel uit een voorzitter, een penningmeester en een secretaris die ons bijstaan in de besluitvorming over bepaalde zaken.

Meer Bestuur >>

Oudercommissie

De oudercommissie staat ons bij in de organisatie van feesten en partijen en heeft soms een adviserende functie. Verder kunt u, als ouder, bij hen terecht met een eventuele klacht. Het reglement van de oudercommissie is hier te bekijken.

Meer Oudercommissie


Locatie

Om ons te bereiken is het verstandig om via de Tijm te rijden; u ziet ons lokaal dan meteen als u het plein op komt lopen.

Algemene voorwaarden

Bij peuterschool ’t Startblok zijn deze algemene voorwaarden Kinderopvang en de aanvullende algemene voorwaarden van toepassing.