Ervaringen van ouders

“Wat zijn wij enorm blij en tevreden geweest met de peuterschool ‘t
Startblok! Op deze peuterschool zitten juffen die met veel passie, ervaring
en enthousiasme de kinderen begeleiden. Zij hebben echt oog voor je kind en kijken naar de specifieke behoefte van ieder kind. Wij vinden de
betrokkenheid en oprechte interesse zo enorm mooi om te zien. Zij willen
blijven leren en vragen ook om de inzichten van de ouders die ze zeer
serieus nemen. Zo voelt het dat je het samen doet en dat is fijn. Hun
deskundigheid en signaleringen voor wat betreft ontwikkelingsvoorsprong/hoogbegaafdheid hebben ons heel veel geholpen. Wij hebben dat als zeer waardevol ervaren en zullen ze dan ook zeker missen hierin. Je gunt eigenlijk ieder kind zo’n school met zulke betrokken en kundige juffen. Ook hopen wij stiekem dat ze nog eens een basisschool gaan openen :-)!”

“Een hele fijne plek! Onze zoon voelde zich er als een vis in het water. Hij heeft vriendjes gemaakt, kon zichzelf zijn en mocht zich ontwikkelen. Iedere ochtend opnieuw zorgden de juffen voor een veilige, afwisselende en uitdagende leeromgeving. Nu is onze zoon naar de basisschool en in de eerste week kregen wij terug van zijn nieuwe meester hoe zelfstandig hij al is. ‘Leer het mij zelf doen’ heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen 😊. Als ouder hebben wij ons ook welkom gevoeld. ’s Morgens een ontspannen sfeer, de wekelijkse blog en met vragen konden we altijd terecht. Ook de overdracht naar de basisschool was erg prettig! Onze tweede telg staat al ingeschreven! Nogmaals bedankt! Eva en Ellis”

“Wat een super leuke peuterschool, de juffen Ellis en Eva zijn lief, creatief en enthousiast. Ze creëren regelmatig nieuwe thema’s, waarbij het lokaal word aangepast aan het thema, erg leuk! Er hangt een heerlijk ontspannen sfeer. Ze hebben een leuke apart afgezette buitenspeelplaats, waar als het weer het toe laat veel gebruik van word gemaakt. De kinderen worden gestimuleerd dingen zelf te doen en worden dus al langzaam voorbereid op de basisschool. Er is veel variatie aan speel en spel materiaal en ze worden uitgedaagd op hun eigen niveau. Ook de het eindfeest voor de zomervakantie was geweldig! Onze dochter heeft genoten op zoals zei het noemde “de kleine school”. Ze was altijd enthousiast over wat ze weer gedaan had die dag en de rest van de week werden de liedjes gezongen die ze op ’t Startblok geleerd had. Ook kwam er elke keer een leesboekje mee, want ze hebben daar een kinderzwerfboekstation. Voor ons zit de peuterschooltijd er helaas op, maar wij zouden zeker weer kiezen voor ’t Startblok. Nogmaals bedankt lieve Ellis en Eva”.

“Mama, juf Ellis en Eva hebben dezelfde letter! Ohja? Ja! Wij hebben vandaag met de letters in het zand gespeeld!”
Spelend wijs worden, daar wisten deze juffen wel raad mee. Elke dag bij ’t Startblok was weer een geslaagde dag. Niet alleen voor ons als ouders, maar juist voor onze zoon die met veel plezier uitkeek naar weer een nieuwe schooldag. Mooie nieuwe puzzels die voor hem weer een uitdaging waren, of weer een leuk thema waarbij zijn knutselvaardigheden werden geprikkeld.
En als afsluiter nemen zij ook nog eens de moeite om een weekblog te schrijven. Elke week lezen wat ons kind voor leuks heeft gedaan op school! Hoe leuk is dat?!

“Wat heeft onze zoon zich fijn gevoeld bij ’t Startblok. Hij werd gezien, begrepen en op maat begeleid. De juffen zien wat een kind nodig heeft en geven elk kind de ruimte voor hun eigen ontwikkeling. Er worden leuke en afwisselende activiteiten aangeboden. Kinderen worden gestimuleerd in zelfredzaamheid en ze worden uitgedaagd op hun eigen niveau. Wij hebben ’t Startblok ervaren als een ontzettend fijne tijd voor onze peuter en een goede voorbereiding voor de basisschool.”

“Een peuterspeelzaal waarbij heel goed naar het kind gekeken word en gestimuleerd wordt om dingen zelf te gaan doen. Een peuterspeelzaal waarbij kinderen niet alleen spelen en vermaakt worden maar waar ze stilletjes echt voorbereid worden op de basisschool. 2 Juffen die er duidelijk zin in hebben en enthousiast zijn om zoveel mogelijk uit elk kind te halen. Persoonlijk vond ik ook erg leuk dat er steeds weer nieuwe thema’s bedacht worden waarop de knutselwerkjes worden aangepast maar ook de indeling van het lokaal. Een echte aanrader!”

” Wij zijn zeer tevreden met de peuterspeelzaal ’t Startblok! De juffen, Eva en Ellis, zijn enthousiast, betrokken en zijn wat ons betreft echt geboren voor dit werk. Hun passie zie je terugkomen in de activiteiten die ze ondernemen met de kinderen en hun oog voor de kinderen. Ze overzien het geheel goed en zullen snel reageren wanneer een kind bijvoorbeeld droevig is als een ouder vertrekt. Dat geeft een fijn gevoel. Ook stimuleren ze de kinderen om uiteindelijk dingen zelf te doen en signaleren ze heel goed waar de interesses en talenten van een kind liggen. Veel leuke knutselmomenten en spelen (binnen én buiten) zijn er ook. Kortom een top locatie. Eigenlijk hopen wij dat niet veel mensen dit plekje ontdekken, maar aan de andere kant zou elk kind zo’n goede locatie met zulke lieve en betrokken juffen verdienen!”