Achter de schermen – deel 7

We hebben wel vakantie, maar dat betekent niet dat we niet werken. Ook in de vakanties werken wij door. Wel op “halve kracht” want ook onze kinderen hebben vakantie en we zijn “gewoon” thuis.

Maar het werk gaat door. Vanochtend hadden wij een overleg op het Gemeentehuis van Huizen over de subsidieregelingen. Hierin staan wat veranderingen op stapel en wij gaan dan, samen met andere kinderopvangorganisaties én gemeente Huizen om de tafel om de veranderingen door te spreken. Soms hebben wij invloed op de veranderingen, meestal niet. Dit komt omdat de veranderingen vaak met geld te maken hebben en de toestroom van dat geld vanuit het Rijk. We bespreken wel duidelijk met de gemeente Huizen wat de veranderingen voor ons en onze ouders betekenen. Ook om het voor onze ouders zo duidelijk en makkelijk mogelijk te maken. Een nuttige besteding dus vanochtend.

Aankomende donderdag zal ook in het teken van ’t Startblok staan; dan zijn we met zijn drieën in de klas aanwezig om de klas weer klaar te maken voor de start na de vakantie. Deze keer staat het thema “Naar de bakker” centraal. We zullen na donderdag wat foto’s op Facebook plaatsen zodat u uw kind alvast kunt voorbereiden op hoe de klas eruit ziet als het maandag weer begint.

De komende avonden zal ik (Ellis) besteden aan het updaten van de website. Hier en daar zijn er aanpassingen nodig en die zal ik doorvoeren.

Kortom; druk genoeg achter de schermen. Vakantie of niet, er ligt altijd wel iets. Uiteraard genieten we ook gewoon van de tijd die we met onze gezinnen kunnen doorbrengen.

Tot maandag!