Paas- en verjaardagsweek

Afgelopen week hadden we een feestweek. Elke dag een verjaardag en elke dag een paasspeurtocht.

De kinderen mochten een rondje lopen om eieren, paaskuiken, paashazen en andere paaskaarten te zoeken. Bij elke gevonden kaart kregen zij een sticker. De kinderen vonden het heerlijk en hebben genoten. Weer terug op school kregen zij lekker een krentenbol en konden in de klas nog fijn spelen.

De verjaardagen waren ook feestelijk. We maken de klas dan donker, steken de kaarsjes aan en zingen dan 3 of 4 liedjes. Dan mogen de kinderen de kaarsjes uitblazen, een gelukssteentje uitzoeken en die laten zien. De kinderen die afscheid nemen, krijgen dan nog een kado van ons. Dan mogen ze uitdelen.

Het was een heerlijk zonnige week en een mooie afsluiter voor de vakantie. We wensen iedereen een fijne vakantie en zien jullie 6 mei weer terug!