Achter de schermen – deel 5

We zijn alweer een periode verder en we merken wederom dat het allemaal zo snel gaat. De afgelopen periode zijn we bezig geweest met de vacature. Als daar nieuws over is, laten we dat via de mail weten.

Verder zijn we druk met onze protocollen en beleidsstukken. Jaarlijks komen alle protocollen en beleidsstukken aan bod om weer up-to-date te maken. We lopen ze nu allemaal door en zorgen er zo voor dat alles klopt volgende de normen van onder andere de GGD en de wet IKK.  Het betreft hier protocollen uiteen lopend van “hoe was ik mijn handen” tot “verklaring voor het verstrekken van medicijnen” en alles daartussen. Ook de diverse beleidsstukken krijgen weer een update. We houden elkaar zo scherp en we ontwikkelen ons weer verder.

De tijd daarna zullen we ons bezig houden met het uitbreiden van onze kenniscafe’s. Meer hierover in een latere blog.