Achter de schermen – deel 3

Het is al weer even geleden dat er een blog werd geplaatst over wat er achter de schermen allemaal gebeurt. Dat is een hoop. Wij zijn eigenlijk altijd bezig met nieuwe dingen, nieuwe ideeën en of oude ideeën in een nieuw jasje steken. Wij, en daarmee ’t Startblok, zijn mensen die zich graag ontwikkelen en mensen die zich graag inzetten voor anderen. Momenteel zijn we daarom bezig met het zoeken naar een manier om nog meer uit ’t Starblok te halen dan dat er al inzit. Het is leuk om daar met elkaar over te praten en over te discussiëren.  Ondertussen gaan de “gewone” dingen door; website aanpassen; in januari gaan de tarieven weer omhoog, dus daar moet een aanpassing komen, de wekelijkse blog schrijven, voor het eerst facturen maken in het nieuwe systeem, de planning rondmaken voor na de kerstvakantie etc. Al met al een hoop te doen, waardoor je ook op zondag achter je pc kruipt. Met het weer als vandaag is dat geen probleem natuurlijk. We hebben een bewogen laatste halfjaar achter de rug waar we veel energie in bepaalde zaken hebben moeten steken. Soms is dat zonder dat je daar op voorhand aan gedacht had, maar niet minder de moeite waard. Het zorgt ook voor momenten dat je met elkaar bepaalt om dingen voortaan anders te doen; dat is het mooie van onze positie, we kunnen zelf bepalen hoe we zaken aanpakken. We hebben daarbij uiteraard wel rekening te houden met een hoop van buitenaf, maar dat is alleen maar goed. Het zorgt ervoor dat je die ontwikkeling die we zo graag zien, ook bij elkaar kunt zien en stimuleren.